söndag 14 oktober 2012

Söndagen 14 oktober 2012

En mycket grå, regning och halvtrist morgon men alla dessa tankar försvann när vi kom fram till Kvickbadets kallbadhus. Där var stämmningen på topp och folk strömmade till undan för undan, både nya och kända ansikten. Lerbergsborna dubblade sina besökare i bastun när dom välmeriterade badarna Kalle och Agneta "dök" upp. Det var tydligen deras tredje besök i bastun.

Stor diskussion om det var en säl eller inte som tittade upp strax utanför bryggan. Eftersom våra mammor har lärt oss att inte ljuga kunde vi till slut konstatrea att det var en säl. Bloggaren lyckades tom fånga den på bilden nedan som man med mycket god vilja kan se.

Näringslivsdagarna i Helsingborg togs upp av PM (flera gånger föresten)och några hade besökt Krakov men inte sett Vissla. Christian berättade att i slutet av månaden vet vi säkert vad som händer med bastun och dess framtid.

På näringslivdagarna fanns även Erik Saade och Per-Magnus bad om autografer och skyllde på barnbarnen. Tog Saade betalt? Vad var det för hitlåtar han hade? Det visade sig att vi hade flera "popoffer" i bastun som satt inne med vassa kunskaper om både Saade och Danny. Döm aldrig folk efter ålder.

En toppenmorgon med många glada skratt.

Vattentemp:  10,4 grader

Luften:            9,1 grader


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar