söndag 3 mars 2013

Söndagen den 3 mars 2013

Äntligen får jag skriva något annat än gråväder denna fantastiska Vasaloppssöndag. Solen lyste från en klarblå himmel, lite kallt i västanvinden men i lä värmde solen.

Inte så mycket folk i bastun men som vanligt byttes diskussionsämnena i rask takt. Christian berättade att gjutningarna av fundamenten till nya fin bastun skall  göras på tisdag/onsdag kommande vecka. Pålning sker förmodligen veckan efter. Christian bjöd också på en gåta som vi gör till en "cliff hanger" till nästa vecka. Vad finns mellan skägg och polisong?

Vi noterade också att medelåldern sjönk ordentligt när flera ungdomar var på besök. Två riktiga friskusar från Ängelholm är flitiga besökare men lite för tidiga för mig och Per-Magnus. Kul!

Någon hade tydligen hällt en öl i vattenbaljan under lördagsbadet så när vi drog på några skopor på bastuaggregaten blev lukten inte trevlig. Men tyvärr kan man inte vädra i en bastu men det rättade till sig till slut. Om man säger så doftade det inte rosor..

Ordförande med make dök upp och blev upplyst om att ordförande på nederländska heter : Vorzitter van de raad van bestuur.

På den avslutande videon här under förekommer två linslusar som bloggaren ber om ursäkt för.

En toppen morgon.

Vattentemp: 1,2 grader
Luften:         2,8 grader






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar