söndag 17 november 2013

Söndagen 17 november 2013


Först vill bloggaren meddela att det är många som läser Vattentemp varje vecka. Sedan starten i februari 2012 har det varit över 5.200 sidvyer. Kul!

En underbar söndagmorgon med sol och en kraftig bris från väst. Inte så många badare men vår kassör ( "penningmeister" på Nederländska) meddelade att vi nu är 360 medlemmar och att dom senaste två månaderna har det varit god tillökning. 500 medlemmar i sikte?

Den fina artikeln om Bastu-Lovers i tidskriften Kullaliv kanske kan göra sitt till. Läs den om ni missat den.

Vi diskuterade dom fuskande direktörerna i Göte (Mute) borg, men han som lämnat in ett kvitto från en modebutik och kallat det för lunch bör dock ursäktas, för det var "foder" i klänningen. Hörde från säker källa att hans fru inte på något sätt är en storlek 40, så han kanske får mer att förklara.

I morgon börjar ombyggnaden av duschrummen så vi skall få ett riktigt fall och slippa ha våta kläder och strumpor när vi går hem. Klart på torsdag.

Några nya ansikten igen och kolla Micke när han vräker sig våghalsigt i plurret. Per-Magnus sträckte ut mellan bryggorna så sjögräset fastnade och bandysäsongen är här varför Snoddaskepsen kommer väl till pass. Storseglaren har fortfarande inte fått ordning på grejorna. Skrolla ner.

Vattentemp:   8,1 grader

Lufttemp:      9,0 grader














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar