söndag 26 oktober 2014

Söndagen den 26 oktober2014

Tyvärr har Bloggaren haft en busy day så bloggen kommer väldigt sent.

Det var en konstig morgon där badarna kom på fel tidpunkter. Övergången till normaltid (vintertid som folk använder felaktigt)?

Vår Bastuvärd berättade att klockan halv åtta när han skulle låsa upp stod 12 !!! badare och väntade. Rekord?

Själv blev jag lurad av min kamrat PM att sticka iväg en halvtimme tidigare, men var gör det en sådan fantastisk morgon. Jag tror att någonting håller på att hända med vår bastu och Kvickbadet.

Ryktet går att vi har den finaste bastun i hela Sverige. Bastuvärden Björn, denna morgon, berättade att uthyrningen privat går fantastiskt och ger fina pengar till vår förening.

Som ni vet finns ingen bättre reklam än den som går från mun till mun. Skoj!

En gammal kompis hade hittat tillbaka från sina eskapader runt i värden. Båtkaptenen Håkan som berättade om sina kryssningar i bl.a Stilla Oceanen. Han hade besökt Påskön där många upptäcktresanden varit på besök, en av de mest kända Tor Heyerdahl. Otroligt spännande.
Sånt händer i vår bastu om ni är där på söndagmorgonen.

Som grädde på moset får ni se Farhults Peter göra twist hopp från sidan och toppar detta med ett tandemhopp med sin arbetskollega. Det är stort.

Det smittade så mycket att Christian kändes sig tvingad och gjorde en "fisare" från kanten men vi såg allihop att det blev en "näshållare" strax under våran synvinkel. Synd på ett fint försök.

Vattentemp:      10.3 grader

Lufttemp:          10 grader i ganska kraftig sydlig vind.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar