söndag 23 november 2014

Söndagen den 23 november 2014

Morgonen var grå och mörk när vi lämnade Lerberget och i bastun var det lugnt och skönt när vi kom fram. Endast 3 badare var på plats men det skulle snart ändra sig. Bekanta gula handdukar droppade in efter en. Det var Bastuklubben från Halmstad och Lv6 som varit och besökt oss tidigare.

Ett härligt gäng som ger vår anläggning högsta betyg och även alla hemmabadare. Kul och välkommen tillbaks. En av lirarna tog fram en Mariestad,  varpå Bloggaren utbrast: "du var mej en friskus och tar en bira tidigt söndagmorgon". Det visade sig vare en alkoholfri öl som syns på bilden nedan.

Undra om det inte var en sådan som min kamrat, PM drack på lördagskvällen och tyckte den var god och bra. Vad är det som sker??

Christian kom för en gångs skull senare än oss med dotter och barnbarn. Ett tipps; ta gärna med badkläder nästa gång.

Vår vän sjökaptenen, Håkan, är snart på väg till Nya Zealand och fick en följdfråga: Vad kallas Nya Zealands rugbylag? Han svarade ganska snabbt, "The Kivis". Nja, så frågeställaren, är det inte All Blacks och blev mycket osäker. När ytterligare en badare tyckte, The Kivis blev det pinsamt för kalenderbitaren.

Kivis är mycket riktigt smeknamnet på innevånarna på Nya Zealand, men rugbylaget... se nedan på bild. Pust!!!

En trevlig morgon.

Vattentemp   7,8 grader

Lufttemp      6,1 grader     





 Eftersläntare, Micke skyllde på frun men var ändå mycket glad att hon var med.

1 kommentar: