söndag 3 februari 2013

Söndag 3 februari 2013

En kanonmorgon med blå och fin himmel när solen kämpade sig upp. Tyvärr kom ett trist molntäcke och smög sig in när bastu och bad avslutats, men för sören, ljusare och ljusare dag för dag.

Inte mycket folk i bastun men dom som är där är alltid lika trevliga. Per-Magnus som jag träffade (som vanligt vi Lerbergets Camping) hade en klädsam solbränna efter en vecka i Egypten. Stället dom var på hette Sharm el Sheikh och dom hade inte träffat The Sheikh of Arabi.

Mycket sportsnack (tyvärr tycker många) men bandy matchen på Heden mellan Sverige och Ryssland med bandyportfölj var en trevlig tillställning enligt bloggaren.

Vi fick veta att Eva bott i Båstad och upplevt "puss och guld" när Stockholmarna kommer med "Östermalmsexpressen" från Arlanda till Ängelholm. Stort var också när Per-Magnus berättade att han skött tennisbanorna i Båstad under Percy Rosbergs ledning några sommrar. P-M hade även fått slå bollar med storheter som Janne "Lunkan" Lundqvist, Roy Emerson, Tom Okker och Martin Mulligan.
Bloggarens kommentar: Martin Mulligan är inte från Spanien utan från Australien.

Ni som tycker ni är tuffa och kaxiga när ni blixtsnabbt doppar er i iskallt vatten (inkluderar även bloggaren), till er säger jag bara "Pinoccio". Ta en titt nästa gång ni är där tillsammans med Michael. vi trodde han skulle runda Svinbådan i 0,3 garders teperatur. Kolla smilet när han ligger på rygg, kallt? glöm det. Imponerande!!!

På vägen hem morsade vi på Ordföranden med make som var på väg till bastun för ett "eftermiddagsbad".

Heja Kvickbadet.

Vattentemp:   0,3 grader
Luften:            -1,0 grader




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar