söndag 10 mars 2013

Söndagen den10 mars 2013

BRRRRRRR!!!!

Solen var framme men en isande östligvind och temperaturen på 4 minusgrader gjorde att det inte lockade till bad och framförallt inte ett "obastat" bad. När PM och tagit oss fram till bastun funderade vi för första gången att skippa "obastat". Som tur var såg jag Jonstorps Peter ínne i bastun, som vi mobbat tidigare för att inte ta "obastad" och på en fråga hade han tagit ett "obastat". Det var bara att hoppa i och det var kallt så in i hel... Hoppas Peter inte ljög.

Peters kompis hade jogging övningar på bryggan i isvinden så vi har väl olika uppfattningar vad som är kallt och vad som är kallt.

Vi fick gratulera Klas-Göran som fått utmärkelsen Årets kreatör av Höganäs stad, men annars talades mest om det isande vädret. Ett stort isflak flöt förbi som gjorde att man längtade till nästa dopp.

Kylan forsatte även inne i bastun när jag inte klarade av att svara på vilken svensk golfklubb den fijianska golfspelaren Vijay Sing represnterat. Rätt svar är Emmaboda där man inte tillverkar barnvagnar.

Gjutningen av bastufundamenten är gjutna.

Vattentemp:   0,1 grader
Luften:           minus 4,2 grader





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar